Makerspace hand-tools-only

Hand-Tools-Only Makerspace

Bent u ook gepassioneerd door Traditionele Houtbewerking met handgereedschappen en wenst u zelf aan de slag te gaan in ons atelier? Dat kan, via onze Membership Card kan u 5 of 10 keer telkens drie uur komen werken aan uw eigen project.

U wil een tafeltje maken, een werkbank, een toolbox... maar u heeft zelf niet de ruimte of de gereedschappen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Boek nu uw Membership Card

Makerspace Traditionele Houtbewerking

Membership card met 5 of 10 blokken van telkens 3 uur - gebruik werkbank en gereedschappen. Introductieprijs: 265 Euro (5 beurten) of 485 Euro (10 beurten), de prijs is inclusief 21% btw.

Membership Card

De Makerspace Membership Card bevat 5 of 10 beurten van telkens 3 uur in de Makerspace en blijft geldig gedurende 12 maanden.

Membership card bestellen

Beschikbare uren

U vindt de beschikbare uren terug in de kalender van de Makerspace. U kan een blok van 3 uren reserveren. Per reservatie gaat er een beurt van de kaart.

Overzicht kalender Makerspace

Werkbank & Gereedschappen

U krijgt een stevige werkbank met Quick Release Vise ter beschikking en ook alle handgereedschappen zijn aanwezig om uw project tot een goed einde te brengen.

Uw project

Uiteraard kan u bij ons geen boot of huis komen bouwen, het object moet passen in een kubus van 2m x 1m x 1m. Bij twijfel helpen we u graag verder.

Hout

U mag uw eigen hout meebrengen maar u kan ook in overleg hout bestellen bij ons. We werken hiervoor samen met partners die voor duurzaam hout zorgen. Tropisch hout is niet toegestaan.

Olie & Verf

Om het voor iedereen gezond en aangenaam te houden is het niet toegestaan om uw werkstukken te behandelen met olie, verf... in het atelier, dit dient u thuis te doen.

Community

U werkt niet alleen in het atelier, u kan leren van uw collega's en wanneer u intekent dan maakt u deel uit van de community. Bij de koffie of thee kan u ideetjes uitwisselen met gelijkgestemden.

Vereiste kennis

U heeft bij voorkeur reeds de introductieworkshop gevolgd of u heeft zelf voldoende kennis van het veilig gebruik van handgereedschappen.

Bestel nu

Omdat het ook voor ons een nieuwe piste is, starten we met een beperkt aantal Membership Cards, dus wacht niet te lang om in te tekenen.

Boek nu uw Membership Card

"Learning is a treasure that will follow its owner everywhere."

Chinese proverb