Steun de verdere uitbouw van ons centrum

voor Ambachtelijke Houtbewerking
aan de Vaartkom in Leuven

Teken in op onze WIN-WIN lening & laat uw spaargeld renderen!

Nieuwe locatie aan de Vaartkom in Leuven

Vorige zomer verhuisden we naar ons nieuwe pand aan de Vaartkom in Leuven, de inrichting werd reeds grotendeels gefinancierd met de WinWinlening, voor de verdere uitbouw van de Makerspace, de inrichting van de gereedschapswinkel en de uitbreiding van de stock, zijn we nog op zoek naar bijkomende middelen. Dankzij de Winwinlening kunnen wij ons voordelig financieren en u bespaart op belastingen. Dankzij deze weg willen we een bedrag tussen de 50.000 en de 100.000 Euro ophalen.

Teken nu in via de WIN-WIN lening

Met de Win-Win lening wil de Vlaamse overheid particulieren fiscaal aanmoedigen om geldmiddelen ter beschikking te stellen aan kleine en middelgrote ondernemingen in Vlaanderen.

De lening wordt geregistreerd via Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV). Zij bezorgen u ook het fiscaal attest.

Bespaar belastingen - Uw Rendement: 4%

U ontvangt jaarlijks een belastingvoordeel van 2,5% op het uitstaande bedrag + wij bieden daarbovenop 1,5% bruto, dat brengt uw rendement op 4% bruto. U kan investeren in schijven tussen 2.500 en 50.000 Euro. De looptijd is 8 jaar en de terugbetaling gebeurt jaarlijks. De overheid zorgt ook voor een kapitaalbescherming van 30%, alle details vindt u via => www.pmv.eu.

Laat uw spaargeld renderen en steun ons project

Met onderstaande gegevens kunnen wij het contract opmaken via Participatiemaatschappij Vlaanderen (www.pmv.eu). Na ondertekening registreren wij voor u het contract en PMV bezorgt u het fiscaal attest dat u bij uw belastingaangifte voegt.